zondag 30 maart 2008

Waar ging het om? Gerrit was jarig!

Natuurlijk was het vrijdag een speciale dag, Gerrit was jarig.
Met zijn jas nog aan ontving hij al zijn eerste kado, een mooi shirt die hij de rest van de avond zou dragen.Er waren meer mensen die er aan gedacht hadden.Deze foto spreekt voor zich.Nog even een knuffel voordat de race begint.Serieus werdt er gereden.
Natuurlijk gelijk met zijn mooiste kado op de baan. Later zou ik met mijn uitvoering proberen zijn resultaat te verbeteren.
Dat Gerrit voluit ging bleek al snel toen hij tijdens een spannend gevecht tegen Nickey zijn spiegel zou verliezen.En dit alles onder leiding van Hessel en Willem SIedereen keek gespannen toe en ook de lokale pers was aanwezig.Natuurlijk waren er ook rustmomenten.En gelachen werdt er ook
En appeltaart die erg lekker was.Een leuke verjaardag voor Gerrit.

woensdag 26 maart 2008

Gerrit 23



Gerrit is Vrijdag jarig.

En het mooiste kado, van zijn ouders, voor Gerrit is natuurlijk een slotrace auto, maar dan niet zomaar een auto.

Het moest iets speciaals zijn want Gerrit is ook speciaal dus mocht ik mijn bijdrage leveren aan het beetje extra te beginnen met een paar friese vlaggetjes en natuurlijk zijn naam.Maar dat is niet genoeg.


Gerrit is altijd vrolijk, heeft plezier en brengt door zijn aanwezigheid licht in donkere dagen.


Daarom moest er licht in Gerrit zijn auto.




En natuurlijk omdat Gerrit vrijdag 28 maart 2008 23 wordt

De helder blauwe koplampen waarschuwen dat Gerrit er aan komt.


De mooie rooie gloed zal hij vanaf vrijdag geregeld over de baan laten gaan
Het is wel een heel mooie auto voor een bijzondere jongen.

Ik ben blij dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan de auto voor Gerrit. Netjes terug in het doosje alsof hij nog origineel is, de toegevoegde waarde zal hij pas zien tijdens zijn eerste rondjes vrijdagavond bij "De Bunker".
Natuurlijk verwachten wij dan wel appeltaart.

Ik zal erbij zijn om hem van harte te feliciteren en om het tegen hem op te nemen tijdens zijn eerste ronden met deze mooie auto die net dat beetje extra heeft.