zondag 18 april 2010

TwentTrack

Zaterdag 17 april 2010, Voor het eerst te gast bij Henk op TwentTrack2.

Samen met Arnaud ben ik te gast geweest bij Henk die al op ons stond te wachten. Na een korte verwelkoming begonnen we gelijk met broodjes en soep. Natuurlijk geen foto's want als er eten is moet je eten en niet fotograveren.


Henk liet even subtiel zien wat er allemaal kan op zijn baan.
Wij hadden in het begin vooral oog voor de scenery en de vele verborgen bochten in de baan.

Praktische mensen, die twentenaren, maximaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en netjes! zelfs op zolder hebben ze een opberg schuurtje.
De baan is uitdagend en dus voorzien van veel Action points.


Scenery, elk hoekje is gebruikt.

Hallo, wild kampeerders, even gekeken maar het zijn niet De Bauers of De Tokkie's die we bij De Bunker op en om de baan vaak zien.Arnoud, volledig geconcentreerd op de zeer uitdagende baan.
Bakker Joop, je kan er soms niet omheen. Nodig was het niet want de verzorging voor de innerlijke mens was heel erg goed deze dag. waarvoor dank.


Ik had 15 auto's meegenomen, mijn langzaamste auto bleek op TwenTrack het best te presteren.
Later nog even met een auto van Henk waarmee ik 5.511 kon rijden, niet de snelste maar wel erg tevreden met de tijden die ik kon rijden na een paar honderd rondjes.Dan nog maar even met de Nissan die de volledige baan gebruikte en controleerde of de scenery wel hufterproof is. Na ons vertrek zal Henk nog wel een beetje werk hebben want we hebben de auto's wel heel gelaten maar het hekwerk heeft zwaar te lijden gehad.

O,ja een kruising. Als twee Groningers eropaf gaan, gaan ze er allebei vanuit dat de ander zijn fatsoen wel houd. Dus samen ernaast wat voor Arnoud dan aanleiding is voor een foto en dat is voor mij dan weer een reden om dat te fotograveren.
Fotomoment, Lucky Strike ook even op de baan.
Natuurlijk even een setje Classic met de hofleverancier op de bording.


Guus geluk levert snel en betrouwbaar niet alleen alle onderdelen maar ook gevraagd en ongevraagd advies met altijd de beste bedoelingen. Zelfs als je in Twente rond rijd kan je niet om Guus heen en is hij altijd aanwezig in de auto en om de baan.
Genoeg reclame gemaakt, ik kan binnenkort weer een kop koffie gaan drinken bij Guus.

Dan nog maar even kijken bij Henk in de kast.

Want behalve een schuurtje heeft Henk ook veel kastruimte op zolder, alles netjes opgeruimd.
Ja hoor, nog meer kasten vol auto's.
Als Henk ooit uit de kast komt gaat het druk worden op de baan.De balk even in beeld, dan denk je een recht stuk te hebben.We waren er voor 12.00 uur maar toen we weg gingen begon het al schemerig te worden.


Snelste gast is Gait maar ook ik heb een record. Ik ben zonder enige twijfel de gast(rijder) die de meeste rondjes heeft gereden op 1 dag.En als ik Henk mag geloven zal zelfs hij moeite hebben om dat record te verbeteren.
De dames mogen natuurlijk ook niet ontbreken om de baan.


En nog meer auto's in de kast
En naast het schuurtje, wat ook dienst kan doen als sauna, nog meer kastruimte.


Ook op de kasten auto's, volgens Henk is de teller inmiddels boven de 130 en staat hij voorlopig nog niet stil.
Ruimte genoeg op zolder en Henk heeft aangetoond dat hij zeer goed gebruik kan maken van de beschikbare ruimte.
Het was mij een waar genoegen om gast te zijn op TwentTrack. De ontvangst was evenals de baan, het gezelschap en ook de verzorging erg goed. Henk en Ingrid bedankt voor deze volledig verzorgde dag en voor de gelegenheid om ook eens een paar(duizend) rondjes te mogen rijden op een houten thuisbaan, het heeft mij aan het denken gezet.

2 opmerkingen:

arnaud zei

was een leuke dag, en zoals je zegt had ik die concentratie wel nodig op twenttrack.

HenkG zei

Wat een mooi verslag, met foto's uit originele hoeken. Zo had ik er soms zelf nog niet naar gekeken. Ik vond het fantastische dat jullie er waren en mijn baan eens flink aan de tand hebben gevoeld.

@Arnaud - concentreren is lastig als Leo en ik de hele tijd met elkaar in gesprek zijn.