donderdag 16 augustus 2007

Speedtrack classic test2

Vrijdag 10-08-2007

Onze tweede testdag bij Speedtrack in Kampen voor de Classic Race in september. Helemaal rechts personal mental coach Fast Freddy begeleidt Willem S. tijdens zijn verlof, de gezichten verraden al dat er veel te lachen viel. Roel (midden)was serieus en Arjan (Links)is altijd op en top geconcentreerd aan de knop.

Iets later was het toch FF serieus, Fast Freddy let nauwlettend op de verrichtingen van Willem S. en de reacties van de Ferrari op de (on-)gecontroleerde bewegingen van Willem.

Toen het even rustig was durfde ik ook een paar rondjes met de Sloter Ferrari Racing die zijn naam eer aan deed, alles binnen de regels en gelukkig hadden we nog genoeg lood meegenomen om hem op de baan te houden. Op het rechte stuk had de Ferrari de neiging te gaan vliegen.

Aan de bar voorziet Frank een ieder van advies, koffie en onderdelen. Deze avond ook aanwezig: Racing Jan en Rob van Fast Lane of was het nou Slipstream?, (natuurlijk ook met classics) en Henk uut Twente die zijn kunsten vertoonde.

Preview???... We zagen hem wel even heel snel voorbij komen, de GT 40 van de lokale favoriet Joop vd Z. uit K
Onze testen zijn heel goed verlopen, na 2 uur trainen konden we al 5 rondjes achter elkaar rijden zonder hulp langs de lijn en ook de rondetijden vonden we zelf redelijk bevredigend. Het is wel even wennen zonder magneet maar we hebben een hoop lol en we gaan hier zeker mee verder, ook wij zijn er van overtuigd dat rijden zonder magneet minstens net zo leuk is.
Het lijkt er nu op dat het de Sloter gaat worden, dus aan het ontwerpen want wit is geen kleur. Willem heeft al een heel leuk ontwerp voor zijn snelheidsduiveltje en die van mij heeft inmiddels een kleur gekregen.
Fase 1 van de metamorfose, natuurlijk zal het vervolg ook vastgelegd gaan worden. En vol verwachting kijk ik uit naar het speeltje van Willem..........Zal hij kleur bekennen????

2 opmerkingen:

sebas zei

Rob van Fastlane??! Rob is van Slipstream!!

Mensen kunnen fouten maken :P

FRANK103 zei

Ik had ook van Henk begrepen dat jullie de baan in Kampen wat vaker moeten schoonmaken!

:-)