zaterdag 8 september 2007

Speedtrack classic test 3

Vrijdag 7 september 2007
De laatste testdag voor ons.
Deze dag zal besloten worden met welke auto we de race in gaan op 23 septerber tijdens de Classicrace bij Speedtrack in Kampen.
Willem rijd zijn eerste rondjes naast Henk die natuurlijk ook aanwezig was. Even later was ook mijn creatie op de baan te zien.
Spiderman ging verbazend goed over de baan
De meeste collega rijders zagen dan ook alleen de achterkant.
Natuurlijk was er veel aandacht besteed aan de details, de goed oplettende modelbouwers ontdekten al snel de versnellingspook en de handrem die in de jaren 60 nog in de auto aanwezig waren. Ook de brandblusser met knijppistool en slang waren een voorbeeld van het beetje ekstra aandacht die deze auto heeft gehad.
Natuurlijk was Spiderman het hoogtepunt van de creatie, na enige pogingen was het een leuk kunststukje geworden.
Natuurlijk heeft de concurentie niet stilgestaan, vooral Willem S http://www.emeraldracingtrack.blogspot.com/ bekende kleur en kwam met een zeer geslaagde afleidingsmanoeuvre. 1 van de playboy's in slotraceland had een pitspoes naast zich in de auto om de overige rijders af te leiden (te verleiden). Erg leuk gedaan door 1 van de nieuwkomers in de slotracewereld.
Natuurlijk waren er nog meer concurenten maar als modelbouwer maakten deze modellen nog geen indruk op mij (standaard) al gaat het voor sommigen om het rijden en dat deden ze later op de avond wel.Ook deze standaard kap van Hans is wel aardig om te bekijken terwijl hij druk bezig was met de bodemplaat waar nog een beetje werk aan moest gebeuren.
Racing Jan was ook aanwezig met een aantal classics die het niet verdienen om gefotografeerd te worden (standaard), of waren ze te snel?? Maar deze auto vond ik wel erg mooi, nog niet helemaal af maar al wel erg leuk om te zien.
Alles bij elkaar een geslaagde test en een erg gezellige avond bij Speedtrack waar wij ons wederom erg welkom voelden.
De uitkomst is geworden dat de beide Sloters gelijkwaardig zijn en allebei mooi.
Dus rijden we elk met onze eigen auto.
Wil u deze en nog veel andere kunststukjes rond zien gaan op de uitdagende baan van Speedtrack, aan de Ambachtstraat in Kampen dan bent u welkom op 23 september vanaf 10.00 uur waar de race gereden gaat worden met de classics.

Geen opmerkingen: