dinsdag 24 juni 2008

Porsches Porsches en nog meer Porsches

PorschesDe Bunker heeft tijdens de laatste vergadering besloten het volgende seizoen met Slot-it Porsches als clubauto's te gaan rijden.

Dus werden er 6 Porsches aangeschaft, 5 White kits waarvan ik er 4 onder handen mocht nemen voor een gepaste metamorfose.
De 5e white kit heeft Willem S reeds op zeer kunstzinnige wijze van een ander uiterlijk voorzien. Hopelijk binnenkort ook hiervan foto's


Met natuurlijk als de absolute nummer 1 een Pall Mall uitvoeringDe nummer 2 is een kunstzinnige creatie geworden met decopatch. Een decopagemateriaal die in vele kleuren en patronen verkrijgbaar is bij http://www.scrapitz.nl/


En als je aan de rokers en de kunstliefhebbers hebt gedacht kan natuurlijk de goudgele rakker niet vergeten worden.Speciaal voor de liefhebbers een Heineken uitvoering en voor de jeugd, en voor Harry een Amstel Malt uitvoering.

De auto's zijn bijna klaar zodat ze binnenkort op de baan getest kunnen worden.

4 opmerkingen:

HenkG zei

Nu begrijp ik waarom jouw blog zo stil was.

Creatief hoor!

FRANK103 zei

Een McDonalds uitvoering behoort ook tot de mogelijkheden?
(Ik heb zo'n witte Porsche staan....)

Dikke Leo zei

Met de juiste materialen, veel geduld en enige creativiteit is iedere uitvoering te maken.
Als ik jou was zou ik eerst eens kijken of de decals van Mc Donalds al te koop zijn. Als dit niet zo is wordt het pas leuk want dan mag je ze zelf opzoeken, knippen en plakken.
Een leuk onderwerp voor de volgende keer.

PorscheHarry zei

Zitten leuke creaties tussen, laat ik er ook nog een paar Porsches hier hebben staan. Mogen gastrijders eventueel meedoen? :-)