maandag 21 april 2008

Afsluiting van het seizoen bij De Bunker

Het seizoen bij De Bunker is afgesloten met een vergadering (evaluatie).

Op de foto was het nog rustig maar even later zou het druk worden. De bestuurders bereiden zich voor, Hessel als voorzitter zal de vergadering leiden.

Klaas is financieel verantwoordelijk en Willem is algemeen bestuurslid.

Aan het eind van de vergadering weet iedereen de veranderingen voor het volgende seizoen die op de 1e vrijdag in september zal beginnen.

De Ninco Renault Megane zal de clubauto worden waarmee gereden gaat worden.

De eerste race zal de 1e vrijdag in oktober gereden gaan worden.

Natuurlijk was er ook de prijsuitreiking.Nickey was "Best Rookie 2007-2008" waarvoor hij de beker mocht ontvangen van mij als sponsor.


Freddy Westerhof overhandigde de kampioens trofeeën die hij zelf heeft gemaakt.De derde prijs was voor Eddy LaamersMet een mooie brons kleurige Fly Lola B98-10, de auto waar Eddy ook mee heeft geredenDe tweede prijs is voor Willem Schilder met op de trofee een zilverkleurige Slot-it Jaguar. De auto waar Willem mee heeft gereden.
De kampioen was ik.Met natuurlijk op de trofee de goudkleurige Slot-it Mac Laren BMW. De auto waar ik kampioen mee ben geworden.
Een bijzonder kampioenschap omdat nog nooit eerder een Slot-it een race had gewonnen bij De Bunker en nu de kampioen met een Slot-it de titel heeft bereikt.

Ook de tweede plaats is bereikt met een Slot-it. Opmerkelijk is wel dat Willem geen enkele race wist te winnen.

Alle rijders kregen van mij nog een certificaat met daarop een foto van hun auto en van zich zelf en op de achterkant alle uitslagen van het seizoen 2007-2008.
1 opmerking:

FRANK103 zei

Goed gedaan Leo, gefeliciteerd!!

Bij MTRC zijn de Spirit's en Scalextric LMP's meestal ook sneller dan de Slot-it auto's, uiteraard wel met magneet.