maandag 16 maart 2009

De Classic komt naar Drachten op 26-04-2009


Willem S is nu ook bezig met zijn classic voor de race op 26 april bij De Bunker in Drachten.
Na de roze sloter en de Jägermeister Slot-it Ferrari is het nu een groene Lola van Fly.
Na 3 eerdere edities steeds met dezelfde auto's te hebben gereden, hebben we deze maal besloten ieder een kant op te gaan.

We willen deze race met een "echte"classic gaan rijden en de keuze van mij is gevallen op de GT 40 van Fly, met een motor waar we beiden niet eerder mee hebben gereden tijdens de classic.
Willem denkt beter te kunnen scoren met de Lola T70 van Fly, hij heeft ook gekozen voor een (andere)nieuwe motor waarmee hij hoog hoopt te scoren.
Ik mocht nog wat aanpassingen doen aan het groene monster van Willem zodat na enig dremelwerk de kap soepel op de bodemplaat paste.
De eerste weging gaf aan dat hij zonder lood al op gewicht is dus eerst maar eens rijden.


We staan nu dus recht tegenover elkaar.


Maar zullen sportief zij aan zij de strijd aangaan op 26 april bij De Bunker in Drachten.
Tot die tijd zal er nog veel gesleuteld en gereden gaan worden.
Op de thuisbaan was ik nog 1 seconde sneller dan Willem maar binnenkort gaan we los voor de eerste test bij De Bunker om te zien of we daar in de buurt kunnen komen van de tijden die met de club Classics gereden worden.
Het zal vooral om het plezier en de gezelligheid gaan, maar het meeste plezier heb je toch als alles goed rijd en heel blijft.
3 opmerkingen:

FRANK103 zei

Hoe zit de motor bij deze modellen, sidewinder? Om te zien vind ik de Lola mooier, zelfs dit groene exemplaar. Zelf heb ik een race gereden met de Fly GT40 (van John's Slotracegerommel) en die reed wel erg goed.

Succes met de race!

PorscheHarry zei

Ik kreeg dit bericht zaterdag door van Frank en op het moment dat ik dit schrijf heb ik de 917K gedemonteerd voor me liggen. Ik ben d'r ook bij. Het lijkt me leuk in Drachten een toernooi mee te maken. Dus inschrijving nummer drie in de dichte klasse.

Dikke Leo zei

Frank; deze modellen hebben sidewinder.

Harry; We hadden al op je deelname gehoopt, en natuurlijk met een porsche.