dinsdag 10 november 2009

Bloggersmeeting?

De 10 e Classic zal 24-01-2010 georganiseerd worden bij Slotraceclub De Bunker in Drachten...

Zal dit een Bloggers ontmoetingsdag worden??

Bij Slipstream waren al 5 bloggers aanwezig, al deze rijders hebben toegezegd dat ze ook in Drachten zullen rijden dus nu is het zoeken naar nog meer Bloggers zodat de classic een combinatie van race en ontmoetingsdag gaat worden.

http://www.frank103.blogspot.com/
http://www.twenttrack.blogspot.com/
http://www.slotontheattic.blogspot.com/
http://www.porscheharry.blogspot.com/
http://www.scrappitz.blogspot.com/

en ik zullen proberen aanwezig te zijn waarmee het aantal bloggers een nieuw record zal bereiken van 6 deelnemers maar misschien weten jullie nog meer bloggers die eens een race zouden willen rijden bij De Bunker in Drachten.

Dit zal de 10e keer zijn dat er een classicrace gereden gaat worden, tijdens de voorgaande 9 races zijn er 71 verschillende mensen aan de start verschenen.

Er zijn 183 deelnemers aan de start verschenen waardoor het gemiddelde per race ruim 20 deelnemers is. De enige deelnemer die alle classics heeft meegereden is Rob van Altena die met 6 podiumplaatsen ook de meest succesvolle deelnemer is.

Tijdens de 9 voorgaande races is gebruik gemaakt van 29 verschillende auto's. De meest succesvolle auto is de slot-it Ferrari F312 met 5 overwinningen gevolgd door de Slot-it Alfa 33 met 4 overwinningen terwijl de meestgebruikte "echte" klassieker de Porsche 908 is met 16 deelnames terwijl de Fly GT 40 en de Porsche 917 beide het meest succesvol zijn met elk 3 overwinningen in hun klasse.

Met het invoeren van de Touring klasse is er echt voor iedereen wel een auto te vinden waarmee hij deel kan nemen aan de classic georganiseerd door Frankslot, de race met de meeste prijzen want voor alle 3 de klasses zijn 3 prijzen en voor de beste 3 rookies zijn ook nog prijzen evenals voor de rijder die met de mooiste auto aan de start verschijnd.

Reden genoeg om mee te doen lijkt mij dus De Bunker heet iedereen van harte welkom op 24-01-2010

Inschrijven kan bij http://frankslot.nl/ als je op deze site links kijkt kan je alle informatie over de classic vinden bij de snelkoppeling "classic cup.


We hopen op veel deelnemers tijdens de 2e officiele race ooit gereden bij De Bunker aan De Kolken in Drachten.

http://www.slotraceclubdebunker.nl/

Tip; tijdens de vorige classic was de winnaar een thuisrijder met een Fly Ford GT40 gevolgd door Sebastiaan met een slot-it Ferrari en als derde Rob met een Slot-it Ferrari (8 van de 20 deelnemers kozen voor deze auto).

1 opmerking:

Steffer zei

Leo, de bloglinks zijn zonder www...

Wordt gezellig!