zaterdag 30 januari 2010

Classic Drachten 2

Het was even werk maar ik heb het archief weer bijgewerkt.

Bijgevoegde afbeelding geeft de uitslag van de Classic cup zoals die gereden is op 24-01-2010 bij De Bunker in Drachten. Opmerkelijk is wel dat 5 Bloggers zich wisten te plaatsen in de top 10.
http://www.mijnalbum.nl/album=WT8UOJVY
De laatste foto is een duidelijke weergave van de uitslag.

Dit was de 10e editie van De Classic en er zijn 211 rijders aan de start verschenen. zij hebben gebruik gemaakt van 29 verschillende auto modellen. Het meest gebruikt zijn zonder twijfel de slotit classics

Het meest opmerkelijke tijdens de laatste Classic was wel de valse start van alle vier de rijders. Omdat er tijdens de laatste Classicrace geen groepsfoto gemaakt is heb ik maar een collectieoverzicht gefotograveerd van mijn prive collectie Classics.

Oeps. nog 1 vergeten
De spiderman uitvoering van de sloter Ferrari.7 opmerkingen:

Steffer zei

Mooi zo'n sheet maar het zou wel leesbaarder zijn als het wat groter afgebeeld zou worden.....

Steffer zei

En die Spiderman is nog steeds een onwijs gave versie!

Timmy zei

Heej zie ik het nou goed of is Roel derde ipv Mario? Is er misschien ook een beter leesbare versie? :P

Het was iig een supergezellige dag!

Groeten Tim.

FRANK103 zei

En als je toch met een leesbaarder versie bezig bent (nieuwe foto maken?), heb je ook nog informatie over de snelste rondetijden of is dat niet bewaard gebleven?

Maar het was weer een hele leuke race die zeker naar meer smaakt!

Anoniem zei

Tim,

klopt, was voor mij ook een verrassing. De 2 organisatoren (Frank en Leo) kwamen daar zelf achter, en hebben dat netjes geregeld (ik heb inmiddels ook een medaille ontvangen).
Laat Mario maar lekker zijn medaille houden, is een stimulans om de volgende keer weer mee te doen, toch ?
En de verschillen waren echt marginaal, wij drieen in dezelfde ronden (Roel, Tim en Mario in die volgorde als 6,7,8, algemeen en als 3,4,5 in de modified klasse).

Volgende keer revanche ? De keer bij Speedtrack is niet eerlijk, want dan heb ik thuisvoordeel, maar bij Slipstream in het najaar zal het weer erg spannend worden, maar dan zal ik genoodzaakt zijn om ook een 25K Shark in de 917 te leggen, tot dan !

Roel

Dikke Leo zei

Ik hoop jullie allemaal te zien bij Speedtrack op 2 mei waar een verbeterde versie van de GT40 gaat proberen de 1e plaats (in de klasse) van vorig jaar te verdedigen.
Inmiddels na 6 pogingen maar een foto in mijnalbum geplaatst met de uitslag.
Ik zal nog eens kijken bij De Bunker naar de snelste rondetijden, ook wel leuk om te weten wie na Sebastiaan het snelst was.
En ja er zijn helaas in alle haast een paar foutjes gemaakt, Mario heeft 2 medailes terwijl hij bij nader inzien geen verdiend heeft.
Oorzaak, alles was netjes ingevoerd maar niet opnieuw geselecteerd waardoor de uitslag van de 2e race de volgorde van de rijders liet zien ipv de totaaluitslag. Fotjes zijn menselijk en wie veel werk maakt vroeg of laat een fout. Vervolgens wordt dit heel netjes gecorigeerd dus iedereen weer blij met de onverwachte mededeling achteraf.

FRANK103 zei

Hoi Leo, bij de prijsuitreiking is alleen naar de 2e heat gekeken, dat stond ook op het bord. Daarom heeft Mario een medaille gekregen. Foutje dus. Overigens vraag ik me ook af of de valse starts wel goed zijn verwerkt in de telling, mijn baan 2 score was ook opvallend hoog. Maar aangezien we vooral voor een gezellgie dag kwamen kan het me verder niet zo boeien.
Tot in Kampen!