zaterdag 2 oktober 2010

De Classics komen naar De Bunker


Een deel van de prive Classic collectie
 De 12e Classicrace zal zondag 21-november 2010 gereden worden bij SRC De Bunker in Drachten.


Tijdens de openingsrace van de Classicraces zullen de modified, de standaard en de touring wederom de strijd aangaan met elkaar op de lange steeds vlakker wordende baan van De Bunker.

Bij de deelnemers is onze baan inmiddels bekend als "De baan met veel grip" waar je ook als onbekende goed kan rijden met je Classic.

Tijdens de vorige editie waren toprijders uit heel Nederland aanwezig ondanks het extreem slechte weer toen.

Natuurlijk verwachten we ook deze Editie de familie van Altena met Sebastiaan die de snelste en beste rijder was tijdens het onlangs gereden Nederlands kampioenschap (Nincocup).

Ook Tim Young en zijn vrienden uit Swalmen en omgeving http://tim-slot.blogspot.com/ en de superpresterende mensen van Speedtrack uit Kampen http://speedtrack.nl/ worden verwacht, zij waren er ook tijdens de finale van de Nincocup.

Het meest opmerkelijk is wel het aantal  thuisrijders en Bloggers die de Classic bij De Bunker iedere keer weer tot een speciale racedag maken. kijk maar bij de links, links want de meeste bloggers waren aanwezig.

De Classic bij De Bunker is de vorige keren meer geweest dan een wedstrijd, het is een dag waar Bloggers elkaar ontmoeten en een dag waar het vooral draait om meedoen en elkaar ontmoeten.

De organisatie zal er ook deze editie alles aan doen om het een succesvolle dag te maken voor alle deelnemers.

De koffie zal deze dag klaar staan vanaf 08.00 uur

De keuring zal ongeveer om 10.30 beginnen.

De races zullen gereden worden vanaf 11.30.

We verwachten de prijsuitreiking ongeveer om 17.00 uur

De organisatie zal wederom in handen zijn van Frankslot dus het laatste nieuws, de regels en de homologatielijst staat op zijn site http://www.frankslot.nl/
Hier kan je je ook vanaf nu opgeven, gewoon even een mailtje sturen naar Info@FrankSlot.nl met vermelding van je naam, de auto waarmee je gaat starten en de bandenmaat  die je wil gebruiken.
Tijdens deze race kan je kiezen uit slot-it P3 19x10 of 20x11.


natuurlijk staat er ook een stukje op de site van De Bunker in Drachten http://www.slotraceclubdebunker.nl/

Even spieken wat de concurentie heeft gereden?
Iedereen is welkom om een leuke dag te beleven, een goed resultaat neer te zetten of zijn persoonlijke records te verbeteren.

8 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Hmmm, dat wordt nog druk met toernooien die Novembermaand :-S
Al iets meer bekend over de nieuwe reglementen voor seizoen 2010/2011 of blijft de 'oude' van kracht?

Dikke Leo zei

Als ik op de site kijk van Frank zijn de regels niet verandert, homologatielijst zou uitgebreid worden met de NSR GT40.
Steffer is erbij, was vorige keer een goede middenmoter en zal nu zeker proberen om met zijn nieuwste project te komen.

arnaud zei

ik ben helemaal blij, had Frank gemaild i.v.m de homologatielijst als die dus werd aangepast, want leek me top om met de renault alpine A310 te rijden.[ ik denk dat die in de touringklasse valt]

Zijn antwoord was als het orgineel voor 1975 is was er geen probleem, en nu blijkt dat de eerste A310 al in 1971 geintroduceerd was, dus joepi voor mij, maar ik neem ook maar mijn porsche nog mee.

Dikke Leo zei

Ik ben ook helemaal blij dat je er weer bij bent, en dan ook nog de primeur met de deelname van een Renauld aan de Classic? we zullen zien.

FRANK103 zei

Hoi Leo,

ik zal er deze keer niet bij zijn, die man met de mijter beheerst die weken de agenda....

Vr gr

Frank

Dikke Leo zei

Jammerrrr, die ouwe mag gewoon mee rijden, het is een classic race ;)

PorscheHarry zei

Ik zal ditmaal proberen óf in de touringklasse mee te doen met de Fly Porsche 911 RSR Martini óf met één van de twee omgebouwde Fly Porsches 917K uit de standaard klasse.

Anoniem zei

Ondanks dat we een paar hele drukke weken hebben zullen Sebas en ik toch ook aanwezig zijn. Sebas zal dit keer een Chaparral inzetten en ikzelf ben met iets anders bezig dan de roze Alfa. Het wordt een touring maar wat.....??? In ieder geval iets wat ik nog niet eerder op de baan heb gezien. Ik hoop dat ik er tijd genoeg voor heb om hem klaar te maken.
Binnenkort meer over deze spookwagen?

gr,

Rob