zondag 14 november 2010

Jarig geweest en dan??


Uitslag 12-11-2010

Na een geslaagde vrijdagavond waar ik eindelijk weer eens wist te winnen omdat ik iets minder pech had op de erg gladde baan dan mijn collega's was het genieten toen ik zaterdagochtend weer naar huis reed.

Tegen de middag weer terug naar Friesland.
Ja, er was nog een auto te zien in dit vlakke land.Rust was hier heel normaal.
Zaterdag een stukje rijden door Friesland..Wat zie ik nou??


Alweer een opmerkelijk bouwwerk in het Friesche land. Er is hier zo weinig te zien dat bijna alles opvalt.

En dan kom je bij Guus, Nou,ja Guus was er niet maar Jaquelline was er wel en die weet ook alle vragen te beantwoorden.
Het was rustig en de koffie was weer lekker.

De inmiddels bekende georganiseerde hoeveelheid slotracehandel.

In ieder hoekje staat alles vol, je zou haast denken dat deze ruimte te klein aan het worden is voor Slotracing Friesland.


Mijn kado, 48 jaar en nu wordt het tijd voor een goede regelaar voor de 3 wedstrijden die ik rijd per jaar. Ik ben mijn vrouw erg dankbaar dat ik deze heb mogen uitzoeken als kado.

Ook mijn ouders hebben er alle vertrouwen in dat ik beter zelf iets kan uitzoeken dus deze bijzondere uitgave is toegevoegd aan mijn collectie.
De rest van de aankopen komen vast is een volgend verslag.
Nog even getest op de baan afgelopen zaterdag waarbij ik de Classicrijders kan vertellen dat de grip inmiddels weer een beetje terug is na een actie vrijdagnacht. er is weer een 12,0 seconden gereden (baan3)dus een richttijd voor de training is weer bekend.

5 opmerkingen:

FRANK103 zei

Gefeliciteerd, mooie aanwinsten ook weer! Mooi die Marklin lichtbak trouwens in de slotracing friesland winkel, erg smaakvol!

arnaud zei

Het is zekers een mooie autorit naar hun toe, die rust en kalmte, maar ik hoop dat volgende week wat minder kalmte op de baan is, hoop dat ik de richttijd kan benaderen.

HenkG zei

Gefeliciteerd met je verjaardag en je regelaar. Niets staat je nu meer in de weg om de familie A eens een lesje te leren....

PorscheHarry zei

Gefeliciteerd Leo en komende zondag mogen de regelaars weer gekruist worden in de Bunker.

Dikke Leo zei

Frank: Dat is Guus, van alle markten (merken) op de hoogte.
Arnaud: De richttijd zal jij wel benaderen en rustig zal het zeker niet worden. De Bunker doet met 4 mensen mee en ik heb gehoord dat we de 20 al genaderd zijn.
Henk: Ik zou de familie heel graag iets willen leren maar dat zou betekenen dat ik ze iets kan leren....Dat betwijfel ik ten zeerste maar ik zal proberen een waardig tegenstander te zijn.
Ik weet wel dat ze er wederom bij zijn.Rob met een touring en Sebas met de supersnelle Chapparral.