vrijdag 25 maart 2011

Laatste race met klassieke slotraceauto's bij Speedtrack op huidige locatie ?

 Speedtrack gaat binnenkort alweer verhuizen, de club waar de bekende Classic races ooit gestart zijn zal nog 1 maal de mogelijkheid bieden aan de liefhebbers van de Classicrace om op deze baan met hun klassiekers te rijden. Zojuist het bericht ontvangen dat de Ford GT-40 van een bekend merk die ik hier niet zal noemen, vanaf vandaag leverbaar is bij Guus http://www.slotracingfriesland.nl/ dus die zal zeker te zien zijn tijdens deze race met klassieke slotraceauto's.
De vraag is natuurlijk of deze het kan opnemen tegen de GT-40 van een ander niet nader te noemen merk. Om dat te zien moet je erbij zijn dus Bloggers......Nog 1 keer allemaal naar Speedtrack? Ik zal er in ieder geval proberen om er bij te zijn.

 Laatste race met klassieke slotraceauto's bij Speedtrack op huidige locatie ?


Meerdere deelnemers aan een landelijk bekende classic reeks hebben aangeven dat ze het jammer vinden dat Speedtrack dit jaar niet in die reeks is opgenomen, en omdat Speedtrack dit voorjaar toch graag nog een race met klassieke slotraceauto's binnen de huidige locatie in Kampen wil houden, hebben ze zondag 10 april daarvoor gepland. Hopelijk wordt Speedtrack volgend jaar weer opgenomen in de landelijk bekende  reeks races met klassieke slotraceauto's.
We rijden volgens het reglement en homologatielijst dat op de site van Speedtrack gepubliceerd zal worden, overigens zal dat niet veel afwijken van wat tot dusver in den lande gehanteerd werd.
De race met klassieke slotraceauto's bij Speedtrack zal op zondag 10 april plaatsvinden,
het globale tijdschema:

08:00 uur: club is geopend

10:45 uur: start inschrijving en technische keuring

12:00 uur: start 1e race

14:30 uur: start 2e race

17:00 uur: einde race

17:30 uur: prijsuitreiking

Uiteraard is dit een globaal tijdschema, zie voor de laatste mededelingen de site van Speedtrack: www.speedtrack.nl , waar ook de routebeschrijving is opgenomen:
http://www.speedtrack.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=86

en de Roel's blog van Speedtrack: http://speedtrackblog.blogspot.com/

De inschrijfkosten bedragen 6 euro, inclusief 1 paar handout siliconen banden van een merk die heel veel gebruikt is in het verleden voor dit soort auto's, wel even bij inschrijving vermelden welke maat (19x10 of 20x12) je nodig hebt.

Wij vragen hierbij de bekende bloggers om deze aankondiging op hun blog te vermelden, zodat zoveel mogelijk slotracers hiervan op de hoogte zullen zijn.

Daar komt bij dat Speedtrack deze zomer (noodgedwongen) naar een nieuwe locatie gaat verhuizen, dus dit is een laatste kans om nog eens om op de roemruchte Speedtrack baan in zijn huidige vorm te rijden ! En misschien zien we de GT40 van Slot-It zijn race debuut maken !

We hopen dat het weer een gezellige en sportieve dag gaat worden, tot zondag 10 april !

3 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Hé Leo, jij ook al?
Nieuws verspreid zich snel tegenwoordig ;-)

RoeBo zei

Leuke intro Leo,

bedankt voor de plaatsing,
zie je op zondag 10 april

mvg
Roel

PorscheHarry zei

Leo, jammer dat ik je niet kan treffen op deze race met klassiekers om op een sportieve wijze met elkaar de degens te kunnen kruizen.
Ik ben het met je eens dat er gelukkig clubs zijn die nog altijd de moeite nemen een toernooi te organiseren waar je met je racebaanauto op een grote clubbaan kan racen, als clubracer, als thuisracer en/of als blogger.