maandag 7 mei 2007

Slotavond De Bunker

Helaas de camera vergeten maar toch even een kort verslag van de slotavond van De Bunker in Drachten.

4 Mei 2007

De traditionele seizoensafsluiting is bij De Bunker al jaren een BBQ met een clubrace en sinds een paar jaar ook Spijkerslaan.

De BBQ was van uitmuntende kwaliteit en dan ook nog niet te weinig. Ik kan je wel zeggen dat Dikke Leo hier echt niet te kort is gekomen.

Het geheel werdt ook nog eens aangevuld met een zeer goede salade en natuurlijk stokbrood, daar krijgt een mens dorst van dus het drinken was ook goed verzorgt, en nog gratis ook.


Natuurlijk was er om 20.00 uur de gepaste stilte


Om ongeveer half tien was het tijd voor de clubrace.

Iets nieuws zoals elk jaar weer een verrassing. Stille Willie also known as Willem S had een viertal auto's beschikbaar gesteld.

Het waren Ninco's
Renauld Clio
Opel Calibra
VW Golf
BMW M3

Dus van alles wat voor een ieder wat hij wil.

Veel verschil in magneetkracht waarbij vooral de Opel erg weinig magneet had
leuk en uitdagend rijden met 4 totaal verschillende auto's waarbij de verschillen erg klein waren.

Na 3 Heats van 15 minuten gingen wij redelijk ruim aan de leiding maar de nummers 2 en 3 verschilden slechts 16 baanvakken.

Aan het eind van de race bleek dat ik samen met 2 zeer goede rijders (Willem S en Henk J)behoorde tot het winnende team.
Kijk heeft Leo weer iets geleerd.
Als je maar goede rijders hebt in je team kan zelfs Dikke Leo winnen...De afsluiting van het seizoen is een feit. Tijd voor mij om eens bij een ander te gaan kijken , terug te kijken op het seizoen en na te denken over het volgende seizoen. De eerste stop zal zijn bij mijn "oude"club Speedtrack in hun nieuwe onderkomen. Natuurlijk zal hiervan een verslag komen met foto's.

1 opmerking:

Willem S zei

Ha die Leo,wederom een leuk verslag over de laatste race. Misschien wel veelzeggend dat er op mijn blog nog steeds niets verschenen is.
Binnenkort maar weer eens een fun race op mijn eigen baan.