dinsdag 17 april 2007

Frank Slot

FrankSlot
Deze keer een stukje over FrankSlot http://www.frankslot.nl/


FrankSlot is geen onbekende in de slotrace wereld, hij is regelmatig te zien tijdens SSCN wedstrijden en heeft een eigen Site waarop veel informatie te vinden is.


Frank is niet eenkennig en komt dan ook bij meerdere clubs op bezoek waar hij zijn kunsten als ervaren rijder laat zien.


Frank is sponsor van Deltaslot zoals te lezen is op zijn site, http://www.frankslot.nl/pagina32.html ook is hier te lezen dat Frank nog wel eens een prijsje beschikbaar steld, geheel in de visie van Frank wordt deze prijs toevallig gewonnen door een aanstormend talend. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.


Niet nieuw maar wel verrassend is het feit dat Frank nu al de Slot.it McLaren F1-GTR Goodwood kan leveren, terwijl in het verleden de duitsers altijd sneller waren. Had ik dat maar geweten, een leer voor de volgende keer!

Wel nieuw is het persbericht waarvan hieronder een copy:
NIEUWS
Vers van de Pers: In mei 2007 zal FrankSlot een shop openen aan de Ambachstraat 14 te Kampen in het nieuwe grote onderkomen van Slotrace Vereniging Speedtrack.In dit oude pand van Custom Motor Store is men al druk bezig met de nodige verbouwingswerkzaamheden en de opbouw van de baan. Over enige tijd zal zowel de reclame van Speedtrack alswel FrankSlot aan de gevel schitteren.De samenwerking met Slotrace Vereniging Speedtrack heeft tot doel een slotrace centre op te zetten waar slotracers van alle leeftijden op een geweldige manier de hobby van het Slotracen kunnen uitoefenen.

Natuurlijk houden we de site van Frank in de gaten voor de openingsdatum zodat we aanwezig kunnen zijn tijdens de opening van de Speedtrack, FrankSlot combinatie

Contact: voor info en bestellingen

FrankSlot Granietstraat 5 8255 AH Swifterbant Telefoon: 0321-321025 Mobiel: 06-21853028 Mail: Info@FrankSlot.nl

op http://www.speedtrack.nl/ zijn natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen te volgen van de verhuizing en de opbouw van de nieuwe baan. Natturlijk wens ik Speedtrack als ex Speedtracker heel veel succes met de opbouw van de nieuwe baan en volg ik de ontwikkelingen met veel belangstelling. Door de samenvoeging van FrankSlot en Speedtrack is er nog meer reden om eens bij Speedtrack op bezoek te gaan.

Ik wens Frank en Speedtrack veel succes met deze samenwerking.

3 opmerkingen:

Willem S zei

jaja ook ik heb al een paar leuke auto's via Frank weten te bemachtigen ;-)

HenkG zei

Dat ziet er zeer sympathiek uit!
Ik ben nu helemaal erg benieuwd hoe het er in Kampen gaat uitzien!

Leo, ik heb je gelijk ook in mijn linklijst gezet.

MJ zei

Toevallig, ik heb het ook op m'n blog gezet en ik had dit niet eens gelezen...;-)

Ik zet je ff bij mij tussen de links.

Henk, we moeten nodig 'n keer weer naar Kampen!