woensdag 25 juli 2007

Classic bij Speedtrack

Het gaat dan eindelijk gebeuren, Leo en Willem gaan meedoen aan de classicrace bij Speedtrack in Kampen.
Na de uitnodiging van de organisatoren Frank Goyaerts en Jan Gro0smuller was ik al nieuwsgierig, dus snel de regels en de homologatielijst bekeken op www.frankslot.nl
Hier kon ik lezen dat het om een race met "oude" auto's zou gaan. En de man met de meeste oude auto's is Willem dus die link was al snel gelegd.
Willem was ook wel te porren voor de uitdaging dus na enig overleg hebben we besloten dat we samen met deze auto gaan rijden. Het is een individuele race maar er mogen meerdere mensen met de zelfde auto rijden, je kan zelfs tegen een geringe vergoeding een auto leasen voor de duur van de race. slechts 5 euro, tel daarbij het inschrijfgeld van 6 euro en je kan voor 11 euro een leuke dag racen. De eerste foto's heb ik van Willem gekregen de kenners herkennen natuurlijk gelijk de Fort GT40 van Scalextric
Hij heeft geen achterbanden maar die krijgen we op de racedag wel van de organisatie
Hij ziet er nog maagdelijk wit uit, hier zal nog over nagedacht moeten worden want mijn laatste race was ook met een witte auto met een sticker van een taxibedrijf erop en dat was niet echt een succes al heb ik wel erg veel lol gehad.
Deze race is het doel alleen maar om te kijken of Willem en ik ook op een vreemde baan ook zo aan elkaar gewaagd zijn als we met dezelfde auto rijden??

1 opmerking:

HenkG zei

Staat in mijn agenda!