maandag 16 juli 2007

vakantie

Eindelijk heb ik dan vakantie zodat ik eens in en om het huis de rommel op kan ruimen waarna ik eindelijk eens alle auto's kan repareren waar mijn zoon de nodige testrondes mee heeft afgelegd.

De laatste aankopen zijn afgelopen zaterdag getest op Emeraldracingtrack.

Daar bleek al snel dat er een paar leuke auto's bij zijn maar dat er ook een aantal nodig aan onderhoud toe zijn. Jammer genoeg had ik geen fototoestel meegenomen want Willem heeft wel foto's gemaakt maar die zit al weken zonder internet, daarom geen updates van Willem die het ook erg druk heeft met de inrichting van de winkel die Gemma (zijn vrouw) binnenkort zal openen.

Nee geen slotracewinkel maar een echte knutselwinkel van Gemma.


Nu zijn we aan het genieten van het mooie weer en ben ik in alle rust een paar honderd tegels aan het leggen zodat mijn zoon een heus schoolplein naast het huis krijgt om eens fatsoenlijk te kunnen spelen. Nog 300 tegels en daarna het gras even tussen de reeds aanwezige tegels verwijderen waarna hij een echt plein tot zijn beschikkeing heeft van 10 x 15 meter.
Net groot genoeg om in de toekomst eens een buitenbaan neer te leggen, hoe hard zal dat gaan op een recht stuk van 15 meter????
We zullen wel zien of het er echt een keer van komt voorlopig werk genoeg om alle tips van Willem voor de tuin eens uit te voeren.
Hopelijk binnenkort bij Willem weer een update want hij heeft een serie over hoe ik worstel om boven te komen...???!!!!!

3 opmerkingen:

HenkG zei

Alweer iemand met plannen voor en tuinbaan - met barbeque etc.?

HenkG zei

Winkeltje? Ik weet nog een mooie slogan: "Dat zeg ik - Gemma!"

Willem S zei

hahhaa