maandag 6 oktober 2008

Formula Dremel Challenge 3 De Finale

Vrijdag zijn we om 13.00 vertrokken naar de schitterende Ardennen voor een weekend Landal Domaine Long Pre, met als hoogtepunt; Zondag, deelname aan de finale van de Formula Dremel Challenge op Francorchamps. Veel drukte onderweg zorgde voor een hele ervaring.
Om 19.30 uur waren we aangekomen bij ons onderkomen voor dit weekend.

Zaterdag genieten van de Natuur.
http://www.mijnalbum.nl/Album=UNM3TIFA


Natuurlijk ook even een bezoek aan het museum.
http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=albumedit&key=UWNRR4EL


Zondag was de dag.

Giedo van der Garde won afgelopen weekend de World Series by Renault 2008 op het circuit van Estoril. Maar vandaag was hij aanwezig bij de Formula Dremel Challenge. Samen met autosportreporter Jack Plooij van SBS6.


Hij is de nummer 1 en een belofte voor de toekomst

Raychel verkende de testbanen even, we waren vroeg ter plaatse want .......Een vroege vogel vangt de dikste wormen..........

De Gastvrijheid en de verzorging waren erg goed geregeld.

Die mensen van Dremel weten wel wat lekker is.


http://www.mijnalbum.nl/Album=DFWZ8YPW

En als je dan op Francorchamps bent maak je natuurlijk ondanks de overvloedige regen nog wel een paar foto's
De keuring, de jury, het resultaat: gedeeld 3e in het Concour. De testrace in Leeuwarden waaraan wij de deelname te danken hebben had duidelijk zijn sporen nagelaten.

De 1e ronde werd na een kleine gewichtaanpassing in de laatste minuut, makkelijk gewonnen. Ook de halve finale hebben we gewonnen al was het erg close en in de finale moesten we eindelijk onze meerdere vinden. Het was een fotofinish maar de jury was hard doch rechtvaardig.

En voor ons was het de hoogste tijd om huiswaards te gaan. Wel veel foto's van deze schitterende dag. http://www.mijnalbum.nl/Album=SKYNG7QDHet weer was slecht, Raychel was eindelijk moe maar voldaan en tevreden en ik mocht om 22.30 uur aan het werk in Groningen dus de race tegen de klok kon beginnen.

We waren op tijd thuis, helaas hebben we de prijsuitreiking gemist maar we zullen het zeker nog ergens lezen in een nieuwsbrief of op de site van Dremel. http://www.dremeleurope.com/nl/nl/start/index.html
Na deze dag staat een uitbreiding met een Dremeltool nummer 1 op mijn verlanglijstje want ik heb ze bijna allemaal kunnen proberen deze dag en ze werken echt goed.PS.

Inmiddels hebben we van een aantal deelnemers vernomen dat we als 3e zijn geëindigd. Jammer dat we niet konden wachten op de prijsuitreiking.
We hopen dat Dremel de gewonnen prijs wil opsturen.

Update.
Wij hebben inmiddels een telefonische bevestiging van Dremel dat we 3e zijn geworden en dat ze de prijzen zullen opsturen. Ook Het Dagblad van het Noorden heeft inmiddels gebeld voor een interview die ze zullen publiceren in de editie west op woensdag 8 oktober en omdat ik alleen geabonneerd ben op de zaterdag editie krijgen we dit exemplaar gratis toegestuurd.

6 opmerkingen:

Alexander zei

Leo,

Tijdens de prijsuitreiking werd jouw naam vergeefs omgeroepen voor de derde prijs. Ik hoop dat dremel ervoor zorgt dat je de prijs alsnog krijgt. Volgens mij was het een 200delige accessoireset.

Dikke Leo zei

Bedankt voor de reaktie, we hadden dit niet verwacht en hopen dat Dremel de uitslag bekent maakt en de prijs wil na sturen.
Wij konden echt niet langer wachten!

Ronald zei

Hallo Leo,

Je naam werd inderdaad omgeroepen voor de derde plaats. Ik neem aan dat de prijs vast en zeker nog wordt opgestuurd.

Het autootje van mijn zoontje had die finale race gewonnen, maar helaas hadden we niet de finale naar Monaco gewonnen, omdat de uiteindelijke winnaar 89 punten had voor de beoordeling en wij slechts 71, waardoor we ondanks de 10 extra punten van de finale er nog 8 tekort kwamen.


Maar niet getreurd, ik ben ontzettend trots dat wij de tweede plaatst hebben, omdat ik pas 4 dagen van te voren het autootje heb gemaakt (in de avonduurtjes) :). Wij waren via de verloting van de praxis testdagen uitgeloot om alsnog te komen. Onze eerste auto was niet goed (kwamen we op de testdag achter) en mijn inschrijving was niet goed (geen foto opgestuurd). En pas 1 oktober kreeg ik de brief met de verloting van de testdagen. haha. In de tussentijd dus niks gedaan.

Al met al ben ik tevreden met zelfs nog een tweede plaats en een erg leuke en goed verzorgde dag.

Op naar volgend jaar !

Groeten,

Ronald.

Willem S zei

Leo vanaf deze kant gefeliciteerd met je derde plaats !

PorscheHarry zei

Gefeliciteerd Leo met je derde plek en laat nog even horen of en wat de organisatie opgestuurd heeft. Is een 'Dremel' challenge in de bunker nu een optie als nieuwe raceklasse? Nice Porsches overigens in de mailbox, jammer van de verkorte voorkant :-S Als het een GT3R was geweest hadden hier tranen gevloeid.

FRANK103 zei

Mooi resultaat Leo, gefeliciteerd!

De foto's zijn - voor een deel - ook erg smakelijk!