donderdag 2 oktober 2008

Formula Dremel challenge


Vrijdag zullen we vertrekken naar Francorchamps om Zondag deel te nemen aan de Formula Dremel challenge. Maar natuurlijk is er meer. Op de foto met Giedo van der Garde, genieten van het racing festival op het circuit. Jack Plooij van SBS6 autosport zal alles aan elkaar praten en er zullen racesimulatoren beschikbaar zijn om uit te proberen.


Auto's zijn er om gebruikt te worden en horen niet in de showroom. Maar na de onverwachte selectie was er wel een beetje werk.
De Schade na de testrace in Leeuwarden moest eerst nog even hersteld worden. 1 spiegel was er af, het raam was kapot, de uitlaten waren volledig doorgebrand en de wielen hadden de nodige tikken gehad. Na enig sleutelwerk en een paar toevoegingen was de auto weer klaar om gebruikt te worden.

Allemaal leuk maar 4,5 uur rijden om een blokje hout van een helling te laten rollen is teveel van het goede dus maken we er een heel weekend van. Het programma door Dremel aangeboden met Belgische zoetigheden en rond lunchtijd een uitgebreid buffet is natuurlijk ook erg aantrekkelijk evenals het aanbod op het circuit met oa
Caterham Graduates championship. Clio cup.
Northern European cup F.R. 2.0.

Porsche cup en nog veel meer.

Voor ons is dit al de hoofdprijs.
Raychel heeft het iedere dag weer over zijn raceauto die naar de echte racebaan mag in België. Hij zal zijn ogen uitkijken en ik natuurlijk ook. Volgende week een verslag van het bezoek aan de Formula Dremel Challenge te Francorchamps locatie Eau Rouge.

Geen opmerkingen: