zaterdag 4 april 2009

Bezoek op zolder

Buitenlanders om en op de baan op zolder.Mijn vrouw had vrijdagavond een vriendin op bezoek en samen besloten ze dat de pitspoezen langs de baan aanstootgevend waren. Deze 'dames' zouden de rijders alleen maar afleiden en de prestaties niet ten goede komen.


Nadat vorige week Willem S een clubrecord had gereden bij De Bunker werden er dus drastische maatregelen genomen.


De dames gingen gepast gekleed (in burka's) de baan even inspecteren en hielden zich verder op de achtergrond.Collega rijder Jenson kwam even op bezoek om een privé rijdersclinic te geven
Een collega van mij had een erg mooi 1:18 exemplaar van de F1 uit 2006 die ik wel mocht lenen voor een fotosessieEen bijzonder gedetailleerd studiemodel die mij weer moet inspireren tot prestaties op een hoger nivoIk mis iets, volgens mij is er een reclame opdruk in rook opgegaan. We maken allemaal wel eens een keuze maar het verbieden van tabaksreclame kan ik niet echt een Lucky strike noemen.

Toch leuk als je achter Jenson rijd en je ziet deze tekst voor je neus.
O, ja het heeft allemaal wel zijn vruchten afgeworpen. tijdens een zeer goede race tegen Willem S, Alef en Tjeerd is het gelukt om het clubrecord terug te pakken van Willem.

Hij heeft er 1 week van mogen genieten en mij daarmee geholpen om weer een beetje scherper te worden in voorbereiding op de Classic. Klaas probeerde er tijdens de tweede race nog alles aan te doen en verbeterde het ronderecord van De Bunker http://www.slotraceclubdebunker.nl/in baan 3 met een 9,369 maar wist het clubrecord niet te benaderen.

Wederom een historisch moment, en daar moest natuurlijk op gedronken worden tijdens de altijd gezellige laatste heat.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Pitspoezen aanstootgevend?

Duidelijker kan je niet stellen dat vrouwen geen verstand van dit soort zaken hebben.

Ik zeg: dik slot op de deur van jouw zolder en de verzameling pitspoezen gewoon uitbreiden!

Steffer zei

En overstappen op schaal 1:1 pitspoezen....