dinsdag 22 september 2009

Movieworld Germany

Maanden geleden hebben we bij de postcodeloterij vrijkaarten gewonnen voor Movieworld Germany dus wat doe je dan? Het is gratis dus gaan.
Vrijdag vertrokken we om na een ritje van 2,5 uur aan te komen bij het hotel, want het zou een rustig weekendje worden. Na een wandeling door het dorp hebben we lekker gegeten in de biergarten van Ramirez, dit was zeer goed en op minder dan 1 km van het hotel dus ook goed voor de wandeling terug.Zaterdag gingen we na een stevig ontbijt naar Movieworld. De parkeerplaats deed vermoeden dat het erg druk zou zijn maar eenmaal binnen viel dit erg mee. Wachttijden voor topattracties deze dag max 30 minuten.

Raychel ging vooral voor Nickland en Shrek, hij vond het dan ook erg leuk dat Shrek al bij de ingang op hem stond te wachten.
Na 3 rondjes in de ring met Rocky was hij natuurlijk de overwinnaar en wilde wel weer verder want er was veel te zien en te doen deze dag.

Het leek af en toe wel of je in een andere wereld was terecht gekomen.

Via de Bermuda driehoek waar we aliens hebben ontmoet kwamen we er achter dat het vandaag niet zonder een nat pak zou gaan.


Zoveel water dus ook nog even een visje gevangen, de foto is het enige bewijs want wij mochten hem niet meenemen.Wel geprobeert natuurlijk met als gevolg...

Wij vonden de Shrekshop het mooist en na het bezoek aan de bioscoop voor Shrek 4D hebben we hier enige kledingstukken gekocht voor Raychel als aandenken.
Aan het eind van de dag mocht Raychel nog even een nat pak halen in


"Dora's Big River adventure"

. met droge kleren in de auto was dit geen enkel probleem.


Na de schitterende dag keerden we terug naar het hotel voor een opfrisbeurt waarna we weer gingen genieten van de duitse keuken.


Zondagmiddag waren we weer thuis om te lezen dat de twentenaren de mooiste auto hadden tijdens de Ninco cup, helaas al te laat om te kijken of ze de finale zouden halen maar via de site http://www.nincocup.nl/ inmiddels vernomen dat ze net iets te kort kwamen, jammer maar volgend jaar is er weer een kans. Ook de mannen van De Bunker mochten niet de finale rijden dus die kunnen hun prestatie volgend jaar ook proberen te verbeteren.


Paul, Marco en Ivan gefeliciteerd en succes verder tijdens het kampioenschap.


2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Mooi verslag Leo, en ziet er leuk uit dat movieworld. Moet ik toch eens naar toe!

Scrapitz zei

Ik zie dat jullie je goed vermaakt hebben.
Mis alleen foto's van het eten, dit keer vraagt frank er niet naar dus zal ik maar even vragen ;-)
Leuk dat filmpje trouwens, ik kan me goed voorstellen dar Raychel zich ontzettend goed vermaakt heeft daar.