zaterdag 5 september 2009

De Bunker wordt wakker

Na de zomerstop is De Bunker begonnen aan het nieuwe seizoen 2009-2010 iedere vrijdagavond van 20.00 tot 24.00 is de club geopend en de eerste avond was traditioneel een avond om te testen. De nieuwe sleutelklasse bracht een paar leuke pogingen op de baan maar de trend is alweer gezet, er kunnen rondjes onder de 9 seconden gereden worden dus kan je meer dan 100 ronden rijden in 4x4 minuten, de vraag is alleen wie dat als eerste zal lukken.
Willem was goed, ik was net iets beter (deze avond) maar Hessel was absoluut de snelste.
In Oktober beginnen de wedstrijden en dan zullen we zien wie de meeste rondjes kan rijden.

Natuurlijk ben ik altijd bezig met de voorbereidingen op de classic die waarschijnlijk in 2010 weer bij De Bunker gereden gaat worden dus de 908 was ook mee, na de Slot-it motor uit de Ferrari (11.78) was het de beurt aan de oranje NSR zoals die geleverd wordt in de NSR Classics (11.98) zodat het nu de beurt was voor de Slot-it 25K, met deze motor was het na een paar rondjes een 11.74 waarmee ik nog steeds te langzaam ben! dus volgende week weer een kleine aanpassing aan de auto op zoek naar het baanrecord.

In de afgelopen vakantie ook nog even nummer 3 van 4 in elkaar gezet voor bij de baan, de VW is erg mooi en ik denk dat ik binnenkort de laatste van de serie ook maar eens in elkaar ga zetten.
Binnenkort meer nieuws want het seizoen is begonnen en dan is er weer iets meer te melden.4 opmerkingen:

Huub.G zei

Ik wens je alvast veel succes in het nieuwe seizoen.
In de toekomst ga ik een keer een race op de Dutch Mountains organiseren, ben benieuwd wat de snelle jongens op dit Mickey Mouse circuit presteren!
Maar natuurlijk niet eerder dan dat ik zeker weet dat ik mijn records deze baan goed kan verdedigen.

PorscheHarry zei

Ga je alleen de Classic bij de Bunker rijden? Ik heb de Fly Gulf #2 sinds de laatste race bij jullie doorontwikkeld, dus die gaat weer bij jullie op de baan. Open&dicht is nu één klasse geworden dus verheug ik me op de strijd.

Dikke Leo zei

De bedoeling is dat ik wat meer races ga rijden dus doe ik de volgende classic ook mee.
Die is op 1 november bij Slipstream op de 6 baans houten baan waar ik met de Lucky strike Porsche 908 zal rijden. verder wil ik deze winter in ieder geval ook bij Speedtrack en in Drachten rijden maar ik weet nog niet welke ik dan ga inzetten want inmiddels is er een redelijk gevulde renstal.

PorscheHarry zei

Dat zien we elkaar bij Slipstream, waar ik ook nog niet weet waarmee te rijden (keuze uit sowieso vijf, wat een luxe).