zaterdag 2 april 2011

Minirace Maxi Fun

Vrijdagavond 1 april 2011, Nee het is geen grapje. De bunker doet het in het klein. Deze avond was de clubrace een Minirace
De eenvoudige Mini's van Scalextric.
 Ik heb zelf 2 Mini's en was op zoek naar nog 2 toen Donald zei dat hij ook nog wel 2 heeft, dus stelden wij onze auto's ter beschikking voor een echte Mini race.
Dit gaan we nog een keertje overdoen.
 Voor, tijdens en na de race was er veel plezier om de kleine maar snelle autootjes waarmee verbazend snel gereden kon worden, driften was er niet veel bij omdat de relatief hoge auto's makkelijk op huin dak gingen maar de verschillen waren klein en het plezier groot.
Eenvoud kan zo mooi zijn.

 Heel simpele auto's zonder interieur, snelle motoren of lichtmetalen velgen met supergrip banden, nee, gewoon standaard, voor iedereen gelijk. De rijders en de auto's gierden er over.

Arjen begeleid Tjeerd, daarnaast Alef, Donald en Harry
 15 rijdende leden deze avond dus de Min irace was voor aanvang al een succes, slechts 4 leden waren afwezig.
Alphons, Sibolt en Henk vol in de race.
Het is weer laat geworden maar het was een erg leuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
Ik zal blijven zoeken naar leuke uitdagende races voor de clubavond want een porscherace is leuk maar af en toe iets anders is ook wel grappig.
Voor nog meer Foto's kan je naar het album van John,

https://picasaweb.google.com/jjense/MiniRaceSRCDeBunker?authkey=Gv1sRgCN3C37Lb27eTsQE&feat=directlink


Aan het eind van de maand zal er nog een kleine race zijn met miniatuur slotraceauto's die bij Frank (zie links, links)zijn aangeschaft, dit belooft ook weer iets leuks te worden in de stijd om de "Gouden" regelaar, het zomerkampioenschap bij De Bunker waarvan de tussensatnd is te volgen via de link  http://www.slotraceclubdebunker.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=43&Itemid=22

Geen opmerkingen: