maandag 26 maart 2007

Streetracers De ZaterdagZaterdagavond was ik op uitnodiging van Speedtrack bij de Streetracers in Genum.
Ik zou mee mogen rijden met Speedtrack 1 waar ook Tom Rill en Ali deel van uitmaken.
Om 19.15 vertrokken met tom tom die mij zonder enige moeite naar genum bracht alwaar hij midden tussen de weilanden de mededeling deed......bestemming bereikt...??
Dus toch maar even Fast Freddy gebeld of het hier ergens moest zijn?

Freddy: Ja het is die boerderij
Leo: Ja we zijn hier in Friesland!
Freddy: Je moet een pad op rijden.
Leo: Ja dat dat heb ik gedaan maar toen kwam ik al snel bij een hek en daarachter de wei

Nou is het in Friesland heel gewoon dat je over de wei rijd, ik heb ook kilometers over de lauwersseewei gereden, deze wei was echter erg groen en bevatte nog resten van de vorige gebruikers...Shit dit ging dus nergens heen.
Freddy: Ik bel mijn broer wel even die is daar en legt het wel even uit.
Inmiddels hadden Tom en Ali gemeld dat ze ergens bij Leeuwarden zaten, na dat gesprek was er een voicemail met een duidelijke hint, bedankt Freddy, anders had ik er nu nog gestaan.

Een maal aangekomen was het gelijk duidelijk, De Streetracers hebben de grootste.......
Pitstraat.

Na het beklimmen van de trap kwam ik in een gezellige kantine, sleutelruimte, bar alwaar ik gastvrij werdt ontvangen door een gouden duo achter de bar die ook Gronings sprak, ik voelde me gelijk thuis

Het duurde daarna niet lang meer totdat Tom en Ali aanwezig waren dus gingen we de baan verkennen. Ali had een auto waarmee we een beetje rond konden rijden en tom had nog een klein beetje werk aan de auto te doen voor de volgende dag. Met een beetje hulp van Jan was het klusje om 12.00 klaar. Het uur 0, Met Tom in vrolijke staat vol...........zelfvertrouwen en Ali altijd vrolijk en lachendNu was het tijd om de auto even op de baan te zetten en ronden te gaan rijden om te kunnen inschatten of er nog iets moest gebeuren. Op de foto Leo en Jan

De rondetijden waren erg goed, al waren ze dan ook van andere teams, maar de verschillen waren niet verontrustend groot en wij zouden natuurlijk de volgende dag, de taal en de auto beter verstaan en in betere conditie aan de baan staan.....??!!

Om 12.30 belde mijn vrouw om me te zeggen dat het 01.30 was en of ik nog wel thuis kwam om mijn broodje op te halen, dan zou zij die even smeren. Dus maar snel naar huis alwaar ik om 02.30 aankwam om even te slapen waarna om 06.30 de wekker mij wreed uit mijn overwinningsrace wekte.


Geen opmerkingen: