donderdag 30 juli 2009

Rizla racing day in Assen als voorbereiding op A1

Ik wil al jaren een keer naar de A1 en volgend jaar is het dan eindelijk zover.

De A1 komt op het TT-circuit te Assen dus nu moet ik er heen en natuurlijk gaat mijn trouwe testrijder Raychel mee.

Snel de beste kaarten besteld voor een weekendje A1 en vandaag heb ik ze gekregen, de voorpret kan beginnen. Als voorbereiding op het A1 avontuur was ik aan het zoeken op internet, want je wil toch weten waar de tribunes zijn en hoe je het beste naar het circuit kan gaan.


Toen vond ik het programma van de 10e editie van Rizla Racing Day, 9 augustus op het TT circuit te Assen
A1 GP Team Nederland zal hier ook zijn met de A1 auto powered by FerrariAls je goed kijkt kan je hier gewoon gratis naartoe dus die kaarten heb ik inmiddels uitgeprint, zodat Raychel en ik 9 augustus naar de Rizla Racing Day gaanIk wil jullie deze informatie niet onthouden want ik denk dat hier heel veel foto momenten zullen zijn en natuurlijk een leuk onderwerp voor op het weblog.

Mischien vind ik hier de inspiratie voor een volgende kleurstelling want er zullen altijd slotraceauto's zijn die een nieuw kleurtje kunnen gebruiken.


2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Hoi Leo, na 2 eerdere bezoeken aan de A1GP laat ik het dit keer afweten, Assen is me dan net te ver voor de A1GP. Maar die Rizla race op 9 augustus (gratis toegang) is wel een heel goed idee! Ik ga die hier in de groep gooien en er misschien wel een bezoekje aan wagen!

Gertjan Oldenburger zei

Ik adviseer je paddockkaarten te kopen a 15 euro per stuk. Meer info vind je op mijn site: http://www.goldenburger.nl

Links boven (t.o. rechte stuk) op de Strubben tribune heb je goed overzicht over een groot gedeelte van het circuit. Voor plattegrond: http://www.tt-assen.com/bestanden/documenten/731-tt-circuit-assen-plattegrond-2007-nl-def.pdf