zaterdag 30 mei 2009

Druk maar toch even naar Speedtrack

Vrijdag 29 mei,
De afgelopen weken zijn de timmermannen druk bezig geweest en ik heb een beetje mee geholpen.
Het oude huis moest weer een beetje onderhoud hebben dus maar even een foto van hoe het was. Speciaal voor Frank ook even een foto van de tussenfase waarop ik het nieuwe dak til.En natuurlijk ook even een foto van hoe het is geworden.
De buitenkant is bijna klaar en deze zomer ga ik de binnenkant doen wat dan een ruimte moet opleveren van minimaal 6 meter lang om een baan te bouwen.Na gedane arbeid is het goed rusten dus voor de ontspanning maar weer eens naar Speedtrack in Kampen.
Een paar foto's gemaakt van mooie auto's.


De eerste lijkt nog decals te missen maar de tweede heeft dat niet nodig door het mooie spuitwerk.

De derde auto heb ik ook even zien rijden........ Het zou verboden moeten worden!

slotrace auto's op de markt brengen die zo uit de doos 45 km/h rijden, maar hij is wel mooi. ze zijn overigens alle drie van Jan Grosmuller.

Wat mij iedere week weer opvalt is dat de beste rijders het meest trainen dus ben ik ook maar eens stevig aan het trainen gegaan om het verschil te verkleinen!Roel was zo vriendelijk om mij een mini te lenen zodat ik met de minirace mee kon rijden. Dit is een erg leuke klasse waar ook de niet thuisrijder eens lekker kan knallen (met magneet) in baan 2 en 3. De andere banen ging nog iets minder maar het plezier was er niet minder door.

Nog een keer een 4 tal mini's die nog sneller over de baan gingen.

De snelle rijders even op een rijtje onder leiding van Roel die tevens marshal was.Daarna was er nog de gelegenheid om met een FiaGT ofzo mee te rijden.

Deze maal was het Joop die een auto beschikbaar stelde zodat ik weer de nodige rondjes kon rijden, erg leuk om eens met een andere auto te rijden maar als ik dit vaker ga doen moet ik toch zelf nog maar eens aan het sleutelen en trainen want er gaat niets boven een eigen auto waar je aan gewend bent.

Waar ik ook voor kwam was Frank G, die voor mij het missende exemplaar van de Dakar serie had geregeld. Dus binnenkort weer samen met Raychel aan het bouwen.


Speedtrack was weer erg gezellig en gastvrij, ook was er na de race volop gelegenheid om nog even met een eigen auto (Fly GT40) een paar honderd rondjes te rijden dus redelijk voorbereid op de Classic van volgende week.


Speedtrackers bedankt en tot volgende week.4 opmerkingen:

FRANK103 zei

Leuk verhaal Leo, allen dat van dat dak daar geloof ik niets van, je hebt een heel ander dak op de foto gezet!

Dikke Leo zei

Dan voor Frank nog maar een foto toegevoegd om te bewijzen dat het wel het zelfde dak is.

FRANK103 zei

Gezien Leo, je hebt me overtuigd! Mooi werk en dat allemaal voor 2 meter extra circuitlengte?!
Zo wil ik nog een etage op mijn huis laten zetten, voor spoortafel en circuit, alleen heb ik mijn vrouw nog niet overtuigd....

Anoniem zei

Dan moet je zorgen dat je vrouw ook iets aan die uitbouw heeft LOL
Mijn vrouw krijgt nu beneden een eigen hobbykamer voor haar naai- en knutselwerk, dus die was wel overtuigd van het nut van deze verbouwing ;-))