woensdag 5 augustus 2009

Treinen?

Landgoed Nienoord in Leek is ieder jaar minimaal 1 x aan de beurt voor een bezoekje. Raychel en zijn vriendje willen natuurlijk met het stoomtreintje mee op 1 van de modelspoorbanen.
Maar ook op kleiner formaat waren er veel mooie treinen op het buitenterein te zien. Voor de echte liefhebbers (van auto's) hadden ze ook treinen met auto's.Ieder jaar sta ik weer met verbazing te kijken wat alle vrijwilligers hier op en om de spoorbaan hebben gedaan. De mooist gedetaileerde gebouwen en landschappen maar ook zeer veel verschillende treinstellen.En als je dan binnen gaat kijken bij de de grootste permanente spoorbaan van noord nederland of mischien wel van heel nederland dan ben je nog wel even bezig voordat je alles gezien hebt. Ook hier voor de echte liefhebbers auto's op een trein maar ook echt rijdende bussen, een kermis, een zwevende luchtballon, een camping, bergen, tunnels en,en,..............
Ik kan hier wel 100 verschillende foto's laten zien van de schitterende spoorbaan maar dan zou het een treinen blog gaan lijken.Natuurlijk moest Raychel ook nog even paardrijden achter in de grote speeltuin.O, ja en ook nog even motor rijden, het was een schitterende dag en het mocht zonder motorpak en helm dus helemaal lekker.We hebben veel gewandeld en veel dingen gezien, het broodje gezond completeerde deze zeer geslaagde dag.

4 opmerkingen:

Huub.G zei

Perfecte scenery!

FRANK103 zei

Perfecte berichtgeving, mooie plaatjes en een geweldige uitsmuijter met misschien een pietsje teveel groen!

FRANK103 zei

uitsmuijter? uitsmijter!

Dikke Leo zei

Uitsmijter is dat niet een brede kerel of iets met een eitje?
Dit is gewoon een broodje gezond waarvan ik het ei al opgeten heb.